Snel, professioneel, flexibel en discreet.

Sollicitatieprocedure

Wij ontvangen jouw sollicitatie en CV graag via onze website of per e-mail. Binnen enkele werkdagen ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van uw sollicitatie.

Wij streven er naar om je binnen 10 werkdagen te berichten over jouw sollicitatie. Als wij op het moment geen geschikte vacature voor je hebben dan melden wij dat ook. Wij houden graag van duidelijkheid. Zien wij goede mogelijkheden voor je? Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

In het persoonlijke gesprek krijg je de gelegenheid om je CV mondeling toe te lichten zodat wij een beter beeld van je krijgen. Verder verstrekken wij meer details over de vacature(s) en de opdrachtgever(s).

Uiterlijk binnen drie werkdagen na het gesprek, berichten wij je over de uitkomst daarvan. In die tussenliggende tijd kun jij  en kunnen wij ons beraden over het gesprek en of we samen verder gaan. Hebben we daar allebei een goed gevoel over? Dan besluiten we samen met je bij welke opdrachtgever(s) we jouw CV gaan voorleggen.

De volgende stap in de procedure is dat we jouw CV versturen naar onze contactpersoon, aangevuld met onze evaluatie; onze persoonlijke indruk van je. Dan is het wachten op een reactie van jouw potentiële nieuwe werkgever. Wij overleggen regelmatig met onze contactpersoon wat de stand van zaken is. Zodra wij nieuws hebben, brengen wij je daarvan op de hoogte.

Is de reactie positief? Doorgaans houdt dit in dat je een eerste, en bij een positieve beoordeling ook een tweede gesprek aangaat bij uw potentiële nieuwe werkgever. Een assessment kan ook onderdeel maken van de procedure (dit melden wij vooraf bij je).