Snel, professioneel, flexibel en discreet.

Onze werkwijze

Persoonlijke aanpak

Wij werken volgens een persoonlijke aanpak. Dat begint al bij de ontvangst van een opdracht voor een vacature. Zo gaan wij graag op bezoek bij de werklocatie om een beter beeld te krijgen van het bedrijf, de cultuur, de collega’s op de afdeling en de werkzaamheden die bij de functie horen. Zo krijgen wij een beter beeld van wat er verwacht wordt van de nieuwe collega en wat daar tegenover staat.

Daarnaast spreken wij alle sollicitanten persoonlijk voordat zij worden aangeboden. Zo krijgen wij een persoonlijke indruk van de sollicitant en een ruimer beeld dan wat in het CV staat. En zo kunnen wij beter beoordelen of een sollicitant past bij het bedrijf en de vacature. Via deze persoonlijke aanpak maken wij een selectie waarbij een lange termijn cultuur- en ambitiematch het uitgangspunt is. En voorkomen wij een snelle ongewenste uitstroom van geplaatste kandidaten.

Door onze persoonlijke aanpak hebben wij een groot netwerk opgebouwd van bedrijven en werkzoekenden. 60% tot 70% van onze plaatsingen komen voort uit ons eigen netwerk.

Discretie

Discretie is bij ons vanzelfsprekend en onderdeel van onze werkwijze. Wij beschouwen een CV als een persoonlijk en vertrouwelijk document. Dat betekent dat wij CV’s niet zonder toestemming rondsturen. Zo kan iedereen er van verzekerd zijn, dat zijn/haar CV alleen op die plaatsen komt te liggen, waarvoor persoonlijk is gekozen.

Korte communicatielijnen

Als zelfstandig bureau hanteren wij korte communicatielijnen. Wij werken hierdoor anders dan grote, bureaucratische bureaus. Bij vragen kun je jouw contactpersoon rechtstreeks bellen of een e-mail sturen.

Hoe bereiken wij werkzoekenden?

De meeste plaatsingen realiseren wij vanuit ons brede netwerk. Dat past ook goed bij onze persoonlijke aanpak. Daarnaast ontvangen wij reacties op vacatures die op onze website staan (waaronder ook open inschrijvingen). Ook hebben wij toegang tot meerdere CV-databanken. Verder bereiken wij via “mond-tot-mondreclame” ook veel werkzoekenden.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze sollicitatieprocedure.