Vast, freelance? ICT, zorg, management?

Expertise & vakgebieden

Werving en selectie: de juiste kandidaat vinden

Kwaliteit staat bij ons centraal. Kwaliteit is niet alleen te vinden in een CV. Daarom kijken wij verder. Tijdens de sollicitatiegesprekken beoordelen wij wie de mens achter het CV is. Wij zijn van mening dat de beste en meest gemotiveerde werknemers diegenen zijn, die zich thuis voelen in de organisatie. Daarom gaan wij op zoek naar de beste cultuur- en ambitiematch tussen persoon en bedrijf om zo een goede basis voor een duurzaam en plezierig dienstverband te creëren. Onze werkwijze is te omschrijven als snel, flexibel, doeltreffend en discreet.

In de afgelopen 12 jaar hebben wij vele werving-en selectietrajecten uitgevoerd op verschillende niveaus, zowel operationeel als tactisch en strategisch.

Wesche en de Boer is in te zetten voor al uw vaste en tijdelijke vacatures op de gebieden ICT, Procurement, Finance en HRM.

Interim management: extra kennis en ervaring

Wanneer de benodigde kennis en ervaring niet aanwezig is binnen een organisatie, kan een interim manager uitkomst bieden. Of het nu gaat om iemand die de organisatie met een frisse kijk benadert en veranderingen doorvoert of om iemand die de continuïteit van de organisatie waarborgt na vertrek van een leidinggevende.Wij gaan graag voor je op zoek naar een geschikte interim specialist die je organisatie tijdelijk kan versterken.

Outplacement: begeleiding bij het zoeken naar andere baan

Ben je op zoek naar een andere werkkring wegens (dreigend) ontslag? Wij kunnen zorgen voor persoonlijke begeleiding om de overstap naar een nieuwe carrière buiten de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dankzij ons grote netwerk wordt de kans op het vinden van een passende werkplek, die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden, sterk vergroot.

Samen stippelen wij de route uit naar het vinden van een nieuwe werkplek. Hierbij kijken we naar jouw persoonlijke kwaliteiten, je karakter, je ambities en je wensen ten opzichte van werk, collega’s en arbeidsvoorwaarden. Waar nodig begeleiden wij je bij de opstelling van je CV, je sollicitaties en de manier waarop je jezelf presenteert. Onze individuele outplacement begeleiding houdt pas op als je een nieuwe werkplek heeft gevonden.